lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukortit

Hih, yksi Joulukortti jäi yli (tai oikeastaan se ei ole vielä päätynyt saajalleen..), joten pystyin ottamaan pari kuvaa tästä kortista. Muiden korttien kanssa tuli niin kiire saada ne postiin, etten sitten ehtinyt (krhm lue: muistanut) ottaa korteista kuvia. Oma askartelutaitoni on erittäin rajattua, joten nämä kortit ovat kyllä erittäin yksinkertaisia. Olen nimittäin askartelun kanssa hyvin suurpiirteinen, joten mun korteissa saattaa olla aina vähän vinoja reunoja ja liimatahroja, mutta ovatpahan ainakin ihan omin kätösin tehty :) Tänä vuonna korteistani tuli itseasiassa nätimmät kuin minään Jouluna vielä, eli edistymässä ollaan!

Pinterestistä on tullut kyllä muutaman kuukauden sisällä erittäin tärkeä osa arkeani. Nykyään menen heti Pinterestiin, jos haluan jotain inspiraatiota. Näihinkin kortteihin tuli idea Pinterestistä, kun selailin siellä kauniita käsintehtyjä kortteja! :)



Tämä päivä on kyllä ollut laiskin pitkään aikaan! Ainoa asia mistä saattaisin olla ylpeä, on että kävimme iskän kanssa Jouluostoksilla. Löysimme muutaman lahjan ja kävimme kahvilla ja muu päivä onkin mennyt laiskotellessa.. Turha varmaan edes kertoa, ettei luentopäiväkirjasta ole ollut tietoakaan päivän aikana. Nnnnooh, ehtiihän sitä vielä.. Enpäs sitten edes leiponut, vaikka mieli olisi tehnyt. Se matka kauppaan tuntui vaan niin ylitsepääsemättömältä haasteelta, kun oltiin jo oltu siellä kauppakeskuksessakin!

Nyt menenkin jatkamaan leffan katselua (Taru Sormusten Herrasta ei tunnu vanhenevan vielä viidennelläkään kerralla!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)