maanantai 28. tammikuuta 2013

Selityksiä

Tervehdykset, erittäin pitkästä aikaa! Tulin vain kertomaan, että elossa ollaan ja nyt alan tätä blogiakin päivittämään. Syy hiljaisuuteeni on ollut aika sitkeä ja kuumetäyteinen flunssa. Viime viikko meni aikalailla kokonaan sängyn pohjalla. Vasta lauantaina kuume hellitti ja pääsin vähän liikkumaankin.



Ihana poikaystävänikin hyppäsi perjantaina junaan ja tuli hoivaamaan mua, vaikkei hänen ollut aluksi tarkoitus tulla nyt viikonloppuna. Hänkin oli vähän kipeänä, niin vietettiin sitten aika rento viikonloppu ihan rauhassa. Tänään yritin jo mennä töihinkin, mutta kesken kaiken puhkesi varmaan joku suoni nenästä ja sitten nenä alkoi vuotamaan niin pahasti, että vuodon päätyttyä olin ihan voimaton ja pää oli ihan sekaisin. Jouduin sitten myöntämään, etten ollut vielä täysin terve ja lähdin sitten kotiin lepäilemään.

Tästä sitkeästä flunssasta johtuen, silmät on olleet erittäin herkät koko viikon, joten tietokoneen näytön tuijottelu tuntuu aika ilkeältä. En siis ole tästä johtuen päässyt teitä tervehtimään. Vaikka silmät ovat vieläkin aika arat, niin yritän nyt kuitenkin saada blogiakin päiviteltyä :)

Nyt on tekosyyt selitelty ja voidaan palata normaaliin elämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)