perjantai 24. toukokuuta 2013

Päivä kanssani

Viime maanantaina ajattelin vähän kuvailla teille vapaapäivän kuluani. Omalla kohdallani jokainen päivä on erilainen ja tälläkään viikolla mikään päivä ei ole muistuttanut toisiaan. Joten ihan parasta kuvaa arjestani ei tämän postauksen välityksellä saa, mutta ainakin pääsette mukaani seuraamaan yhtä päivää :)


Poikaystäväni herää töihin joka aamu puoli seitsemän aikoihin ja hän on ottanut tavakseen herättää minutkin tuomalla kahvikupposen yöpöydälleni. En valita, on tähän mukavampi herätä kuin pirisevään kelloon ;) Ps. Tuo taustakuvani kuvastaa ehkä parhaiten nukkumistyyliäni, kädet ja jalat joka sunnassa :D

Aamu lähtee käyntiin kevyellä aamiaiselle, sekä Hesarin ja bogien läpikäymiselle.



 Aamiaisen jälkeen otetaan vitamiinit kuin kiltti tyttö konsanaan. Sitten onkin aika laittaa urheiluvermeet päälle ja suunnata salille. Ihanaa, kun joka puolella on niin vihreää! :)


Huomaa kyllä, että salille ei ole ehtinyt niin paljon kuin mieli tekisi, kun housut ovat vähän löystyneet :( Sitten pieni otos "pumppipumppi" listaltani; toisin sanoen salin biisilistani. Tykkään kuunnella menevää diskomusaa salilla, siitä saa kunnon puhtia tekemiseen ;)


Kotimatkalla protskut naamaan ja samalla taas vähän luonnon ihastelua. Kunpa tuoksun saisi kuvaan, tuon puun kukat tuoksuvat nimittäin niin ihanalta!


Kotiin päästessä käyn suihkussa ja kämppikseni ollessa muualla, on mun velvollisuuteni pitää kalaset hengissä. Seuraavaksi koen joka-aamuisen vaatekriisin ja päädyn ihastelemaan uusia Lacosten tossujani, jotka rakas äitini toi tuliaisina Tallinnasta. Niin söpöt!


 Ennen lähtöä on aika syödä vielä vähän jotain ja sitten onkin aika suunnata kaupunkiin. Metromatka sujuu leppoisasti hömppäkirjan ja kahvin kera, kuten useimmat metromatkoistani ;)


Noin 12 maissa olen päässyt Aleksandriaan ja sitten pitääkin ruveta heti työn touhuun! Muutama tunti menee koulutöiden parissa. Saan yhden tehtävän tehtyä ja sitten ajattelen mennä vähän etsiskelemään kesävaatteita.


Hih, Cosin sovituskopissa on hyvä ottaa päivän asukuva :D Valitettavasti en löytänyt mitään, tai noh, tarkemmin ottaen en löytänyt mitään budjetilleni sopivaa. :( Tapaan poikaystäväni hänen töiden jälkeen ja käymme kiinalaisessa vähän tankkaamassa. 


Neljän maissa matka jatkuu iltakurssilleni! Jään ihastelemaan vähän kauniita kukkia Varsapuistikossa. Ulkona on niin lämmin, että tulee ihan hiki!
Luento on erittäin mielenkiintoinen ja olen sen loputtua todella innoissani kurssista. Vihdoinkin olen sellaisella kurssilla, josta olen kiinnostunut. Harmi vaan, että joudun kesällä tekemään niin paljon hommia..



Päivä päättyy pieneen sosiaalituokioon kämppiksen ja hänen poikaystävänsä kanssa. Olen jo niin tottunut tällaiseen yhteisasumiseen, että olen jo tykästynyt tähän järjestelyyn. On aina mukava vaihdella päivän kuulumisia kämppiksen kanssa ja vähän vitsailla ennen nukkumaanmenoa.
Teemme vähän iltapalaa ja katselemme Poliisit-sarjaa (mun ehdoton lemppari :'D). Sitten onkin aika pesulle ja vällyjen väliin. Katson aina Instagramin ennen kuin alan nukkumaan. Siitä on tullut ihan tapa nykyään ja tuntuu hassulta mennä nukkumaan ilman, että näprään ollenkaan kännykkää. Kuvasta huomaakin, että nukkumaan rupean puoli kahdentoista maissa, mikä on itseasiassa aika myöhään. Yleensä tähtäämme yhteentoista. Aikamoinen kapinallinen olen siis ;) Äitikin aina nauraa, että menen aika reippaasti aikaisemmin nukkumaan kun hän :D

Siinäpä päiväni siis kaikessa lyhykäisyydessä. Ei mikään mielenkiintoinen päivä, vaan aika tavallinen arkinen päivä. Kuten sanottu mikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen, mikä on periaatteessa ihan mukavaa, vaikka välillä kaipaisi kyllä jonkinlaista rutiinia arkeen. En toisaalta valita, sillä rutiinille on sitten koko loppuelämä aikaa ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva kurkata päivääsi ja hihittelin puolestani sinun jänökorvillesi ;) Omalta salimusiikkilistalta löytyy melkein samat kappaleet, kunnon bilemusiikki on siellä parasta :D

    Ja sama juttu Instagrammin kanssa, ihan "pakko" näprätä sitä vielä ennen nukkumaanmenoa! Luin juuri jostain, että sininen valo, joka tietokoneen ja älypuhelimien näytöstä tulee, voi jotenkin haitata unenlaatua ja sen takia niitä pitäisi välttää ennen unia :D Mutta sikeästi kyllä silti nukun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ajattelin just yks päivä et pitäisköhän laittaa puput laitumille, mutta vielä saivat jäädä :D Ja ehdottomasti salilla pitää olla kunnon jytämusa!

      Ja onhan sitä joo kuultu noista näytöistä, mut mun unenlahjat kyl onneks vaan nauraa tommosille väitteille ;)

      Poista

Kiitos kommentista! :)