tiistai 4. maaliskuuta 2014

Luottoasu asukriisin koittaessa

Viime päivinä on saanut mennä ikkunan ja vaatekaapin väliä sormi suussa. Onko toppatakin kanssa liian kuuma, tuleeko ilman neuletta kylmä..? Säät vaihtelee ihan oman mielen mukaan, joten päälle pitää laittaa jotain, joka on mukava ja kivannäköinen säästä riippumatta. Kerrospukeutuminen ei multa hirveän hyvin suju, enkä ole sitä tyyppiä, joka jaksaa riisua kerroksia pois lämpötilan noustessa. Se asu, joka aamulla laitetaan päälle on ja pysyy, eikä sitä ruveta muuttelemaan.


Mihin siis turvaudun? Kashmirneuleeseeni! Se lämmittää mukavasti tuomatta kuitenkaan sellaista tukalan tunnetta, vaikka aurinko näyttäytyisikin. Syksyllä esittelemäni Espritin neule on eksynyt päälleni lukemattomia kertoja kuluneen talven aikana ja joka kerta, kun sen vetäisee päälle, tuntuu kuin se suorastaan halisi pehmeydellään. Kashmirneuleeni on siis sitä mukavuuspukeutumista ihan parhaimmasta päästä.


Alexa on roikkunut nyt myös olallani entistä enemmän, kun ei ole (hirveän) suurta pelkoa, että päivän aikana alkaisi satamaan nyrkin kokoisia lumihiutaleita. Loskapäivinä jätän nahkalaukut kuitenkin kotiin, sillä vaikka Alexani onkin erittäin hyvin suojattu, niin en ihan silti luota siihen, että suoja kestää ihan minkä tahansa läpi. Alexan kanssa haluaisin pukea konjakinruskeat nilkkurini, mutta eihän tuossa mutakasassakaan voi laittaa muuta kuin mustaa. Tosiaan, ei tee tämä sää pukeutumista ainakaan helpoksi! Pitäisi varmaan muiden muotitietoisten (lue: järkevien) ihmisten tavoin panostaa hyvännäköisiin kumppareihin, mutta kun nekin rahat voisi käyttää vaikka ihanaan bukleejakkuun (niinkuin viime kuussa tein).


Onko muuten kellään muulla Alexan omistajalla samaa ongelmaa kuin mulla, eli tuo toinen kiristyshihnoista ei vaan pysy paikallaan? Se meinaa koko ajan irrota vaikka kuinka monta kertaa kiinnittäisin sen takaisin "tappiinsa". Toinen puoli pysyy kyllä hyvin kiinni, mutta tuo toinen irtoaa koko ajan. Todella rasittavaa, kun laukku on kuitenkin kiristettynä parhaimman näköinen. En nyt oikein usko, että asialle voi tehdä mitään, mutta ajattelin nyt kysäistä, jos jollain on samaa ongelmaa ja jopa mahdollisesti ratkaissut ongelman jotenkin :P Siinä se taas lörpöttää. Ennen kuvien ottoa kiinnitin sen, mutten sitten huomannut kun se aukesi.


Neule - Esprit
Farkut - Mango
Laukku - Mulberry Oversized Alexa
Saappaat - UC of Benetton

Tämä viikonloppu on mennyt töitä tehdessä ja Suitsin seuraamisessa. Piti mun kai opiskellakin.. Opiskelijoilta pitäis olla muuten Netflix kielletty. Äh ketä mä huijaan, ei se mua pidättelis, nimittäin katsottuani ne Netflixin kaksi tuotantokautta Suitsia, oli mun pakko nähdä se kolmaskin. Hätä keinot keksii ja nyt on kolmaskin tuottari putkessa. Onneksi vieroitusoireet eivät pääse ylipahaksi, kun neljäs tuottari alkaa jo ylihuomenna! JES! Ärsyttävää vaan, kun nyt saa katsoa vain yhden jakson per viikko. Juuri sen takia mä en katso telkkaria.

No mutta se siitä, nyt menen nautiskelemaan laskiaispullan (tai kaksi) ja menen selailemaan Netflixiä oppikirjoja. Hyvää laskiaistiistaita ja suut makiaksi! :)

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihastuttavia kuvia! :) Saanko udella millä kameralla kuvailet? Ja hei, jos etsit hyviä, nättejä ja laadukkaita kumppareita niin voin lämpimästi suositella Supertrashin kumisaappaita. Omani ostin viime keväänä n. 70e hintaan jo soikein muistan ja ovat kestäneet aivan älyttömän hyvin! Toinen paikka jonne kannattaa kurkkia on The Outnet, jossa on koko ajan hyvässä alessa mm. Hunterin ja Dävin kumppareita kivoilla kuoseilla :)

    Maria / Petite Living

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Maria, ihana kuulla, että kuvista tykätään :) Tottakai saa udella! Kamerani on Olympus EPM-1, johon hankin juuri uuden tarkentavan objektiivin. Saa juurikin hyviä asukuvia! :)

      Kiitos hei vinkeistä, pitääkin kurkata noiden valikoimiin! 70€ ei ole enää edes paha hinta pulittaa kumppareista :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)